Ja cila është çanta më e shtrenjtë në botë: Më shumë se çantë, është një bizhuteri me vlerë prej thuajse 6 milione euro. Dizenjimi i saj është inspiruar nga veza Fabergé, një realizim me gurë të çmuar të stilit të fundviteve ‘800, ideuar sipas vezës së carit Rus, vepër e Peter Carl Fabergé.

Objekti i dizenjimit u krijua duke përdorur gurë të çmuar ‘të rickluar’: diamantë rozë, vathë platini dhe duke shkrirë 5 kile flori 24 karatësh.