Vjeshta e vërtetë ka trokitur dhe ti me siguri para se të shkosh në punë apo shkollë, rri një orë çdo ditë para gardërobës duke vrarë mendjen çfarë të veshësh.

Tani që është koha të krijoni disa ide kombinimesh në mendje para se të vendosni të dilni, bëni mirë të ndiqni këshillat më të fundit të modës.

“Who What Wear”, na tregon 5 ngjyrat më ‘in’ për këtë sezon dhe të gjitha janë super.

Para se të bëni ndryshimet në gardërobën tuaj mendoni që, kafja, bezha, kremi, portokalli dhe vishnja duhet të jenë me patjetër në gardërobën tuja këtë sezon.

Kafe

Bezhë

Krem

Portokalli

Vishnjë