Disa shenja në trupin tuaj mund të ju informojnë për problemet e zemrës për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm.

Më poshtë janë disa sinjale që ju duken shumë të zakonshme, por që duhet t’ju kushtoni vëmendje.

Dhimbje që ju përhapet në krah-Kollitje të vazhdueshme-Këmbë të ënjtur

Mungesë të oreksit dhe ndjenjë të përzierjes në lukth-Nivele ekstreme të ankthit

Ligështoheni-Lëkura juaj bëhet më e zbehtë-Keni pika të pazakonta në lëkurë