Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë. Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Peshores nuk mund të shkojnë mirë me një partner/re që i përket Peshqve.

Do të kishin shumë probleme, ndërsa në të dytin marrëdhënia është jo emocionale.

Por me kë kombinon një Peshore? Binjakët do të shkonin shumë mirë me një partner të Peshores. Nuk e besdisin njëri- tjetrin dhe dashurojnë vërtetë.