Jeni çuditur nga numri i madh i ndjekësve që shumë personazhe të njohur kanë? Për këtë ka një arsye shumë të thjeshtë. Ata janë ‘mashtruesit’ e rrjetit të cilët thyejnë rekordin me njekës falsë.

Sipas një raporti të ‘ICPM’, ishte Ellen DeGeneres ajo që mbante rekordin për numrin më të madh të ndjekësve falsë, pasi të tillë rezultonin 58% të ndjekësve të saj. Grupi ‘BTS’ mbante vendin e dytë me 48% dhe Kourtney Kardashian me Taylor Swift vendin e tretë me 49%. Pjesë e listës janë edhe Ariana Grande me 46%, Miley Cyrus me 45%, Kim dhe Khloe Kardashian me 44% dhe Drake me 38%.