Dashi Muajt me fat: Prill, Korriku, Tetor, JanarNumrat me fat: 1 dhe 9

 Demi- Shkurti, Maji, Gushti dhe Nëntori janë muajt me fat Katra dhe gjashta janë numrat tuaj me fat

Binjakët Marsi, Qershori, Shtatori, Dhjetor 5 dhe 9

Gaforrja Prill, Korrik, Tetor, Janar Numrat me fat 3 dhe 7

Luani Muajt me fat: Maj, Gusht, Nëntor dhe Shkurt 8 dhe 9 numrat me fat

Virgjëresha Mars, Qershor, Shtator, Dhjetor 3 dhe 5 numrat me fat

Peshorja Janar, Prill, Korrik dhe Tetor Numrat me fat gjashta dhe nënta

Akrepi Shkurt, Maj, Gusht dhe Nëntor Numri Dy dhe katër

Shigjetari Mars,Qershor, Shtator dhe Dhjetor Pesa dhe shtata

Bricjapi Janar, Prill , Korrik dhe Tetor Numrat me fat dy dhe teta

Ujori Maj Gusht, Nëntor dhe Shkurt Njëshi dhe shtata numrat me fat

Peshqit Qershor, Shtator, Dhjetor, Mars Dyshi dhe gjashta.