Meda dhe Lulja janë çifti më popullar dhe më i pëlqyer ndër këngëtarët kosovarë. Ata çdo herë janë pjesë e shtypit rozë, sepse njihen si çifti më i lumtur dhe më i dashuruar deri më tani.

Cilësohen të jenë protagonistët kryësorë kudo, sepse zgjojnë kureshtje gjithmonë tek një pjesë e madhe e publikut. Paraqitja e tyre çdo herë është vlerësuar, për shkak se gjithmonë kanë ditur si të prezantohen tek adhuruesit e tyre. Ndonëse na kanë ushqyer me fotografi të hijshme dhe të pranueshme, syri jonë gjithnjë ka kërkuar të vijnë ashtu.

Por, kjo gjë sikurse ndryshoi paksa kohët e fundit dhe çifti në fjalë me shumë gjasë të ketë ndërruar “zakonin” e fotografive dhe të veshjeve.

E gjithë kjo u kuptua, pas një publikimi të fundit, ku të dy shiheshin në çaste intime dhe më të ekspozuar. Çfarë të ketë ndikuar vallë, që të vijnë kështu, apo edhe tek Meda ekziston thënia “Se mbas 40 viteve fillon të ‘tranohesh’ ende më shumë”