Hygerta Sako, misi i vitit 1995 përmes një fotoje që ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram ka treguar vështirësitë që kalon gjatë stërvitjes së saj në palestër për të mbajtur trupin në formë.

Në foton e publikuar, gazetarja sportive shkruan ; “Pas kuintave, kur të ka dalë shpirti pas 90 min stërvitje. E kapi Joni Tulja, e kapi”. Sikurse duket edhe në foto, ish-misi shqiptar po stërvitet me gjithë shpirt për të ruajtur fizikun e saj.

Në një intervistë rreth një vit më parë, Sako është shprehur se fiziku i saj merr shumë shpejt peshë dhe se gjithnjë kishte vuajtur nga kjo gjë.