I vetmi që është shprehur deri më tani për vdekjen e senatorit John McCain në Rusi, është lideri çeçen Ramzan Kadyrov.

“Vdiq senatori John McCain.

Ai ishte në mesin e politikanëve amerikanë që e urrenin në mënyrë të pashpjegueshme Rusinë.

Atij nuk i pëlqente fakti që Rusia ekziston.

Rusia ka ekzistuar, ekziston dhe do të ekzistojë.

Ai iku me caktimin e Allahut”, ka shkruar Kadyrov

McCain kishte një qëndrim të ashpër ndaj Rusisë.

Një vit më parë i tha Vladimir Putinit se do ta “paguante për sulmin ndaj demokracisë amerikane”.