Në 78 vjetorin e themelimit të Partisë Komuniste Shqiptare, Romeo Kara, jurisi i OSSH që zbardhi skandalin e aferës miliona euroshe të CEZ-DIA, ka një urim ironik për Sali Berishën. Kara e uron ish kreun e PD për pranimin e tij në PPSH, ditën e themelimit të saj, më 8 nëntor 1968, nën nxitjen e revolucionit kulturor kinez, kënës Padam Padam e Mirei Matje, dhe tregimet e gjyshit për Çamërinë e Kuvajtin.

“Nje “urim” për komunistin nr. 108 690 qe e pati shume merak të hynte në parti, pikerisht diten e themelimit te partise se tij. Në 8 Nentor 1968, i nxitur nga revolucioni kulturor kinez, kenga Padam-Padam e Mirel Matje dhe tregimet e gjyshit per Çamerine e Kuvajtin, u kurorezua KOMUNIST vete ai, “legjenda”, “gjigandi”, “Skenderbeu i II” i shqiptareve, Sali Ram Berisha”, shkruan Kara në rrjetin social.