Bukuroshja gjithashtu komentohet shumë për veshjet dhe trendet që ndjek. Kohët e fundit, nëse hapim profilin e Jonës në Instagram mund të kuptojmë se bukuroshja është fiksuar me një detaj në veshjet e saj. Nëse shohim me kujdes mund të dallojmë se në postimet e bëra këto kohë, bukuroshja përdor shumë detajin e kuadratëve në xhaketat e saj.

Me ngjyra dhe kombinime të ndryshme por të njejtin detaj, duket se Jona po ndjek një trend që i shkon me të vërtet shumë.