U vesh veç me robdishan dhe bëri një video.

Daphne Joy ka mahnitur ndjekësit e saj me këtë video që e hodhi në Instagram, pasi u paraqit duke vallëzuar .

Ndonëse nuk zbuloi shumë nga trupi i saj, prapë se prapë, lëvizjet e tilla nuk i kanë lënë shumë vend imagjinatës.

Kështu, Daphne qetësonte veten para stetit të ri që do ta bën.

 

View this post on Instagram

 

Gettin ready for today’s shoot like 🥴🤓 #postanddelete

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy) on