ERTV Live: Tiranë – Inxhinierë të institucioneve shtetërore dhe kompanive private janë thirrur nga Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë për t’ju bashkuar grupeve të Institutit të Ndërtimit, në procesin e identifikimit dhe vlerësimit të dëmeve të tërmetit. Numri i madh i grupeve në terren do të sigurojë që procesi të përfundojë në një kohë sa më të shpejtë. Qeveria është në këmbë dhe e angazhuar për të qenë pranë qytetarëve dhe në mbështetje të tyre.🏚🏢
#ShqiperiSolidare🤝