Lëkundje të tjera tërmeti janë ndjerë mëngjesin e sotëm në Tiranë e Durrës. Sipas të dhënave të publikuara nga IGJEUM, lëkundja më e fundit e regjistruar për datën 9 dhjetor është ajo e orës 05:41 me epiqendër Gjirin e Lalzit, në një thellësi 7 km dhe me magnitudë 2.1.

Ndërkohë që lëkundja me magnitudë më të lartë, 3.9 për këtë datë është ajo e regjistruar në orën 05:29 me epiqendër ne Shetaj, Kepi i Rodinit dhe thellësi 31 km. Specialistet theksojnë se lëkundje të tilla janë normale pas goditjes të madhe që ndodhi në 26 nëntor.

Shihni më poshtë tabelën për të dhënat e lëkundjeve që janë regjistruar gjatë natës: