Mauro Icardi i Interit dëshiron të bashkohet me Juventusin këtë verë, sepse gruaja e tij Wanda Nara është shtatzënë dhe nuk dëshiron të largohet nga Italia.

Siç është raportuar në Itali, Nara është shtatzënë për herë të gjashtë dhe ka shprehur vullnetin, të ndarë nga Icardi, për të lindur dhe për të rritur të gjithë fëmijët e saj në Itali.

Ikardi ka qëndruar larg Milanos për disa kohë, por ndoshta nuk do të lëvizë shumë larg për të mbajtur familjen së bashku dhe për të mos krijuar shqetësime për fëmijët.

Interi aktualisht po përpiqet të shkarkojë Icardin në një përpjekje për të mbledhur fonde për një marrëveshje për Romelu Lukaku të Manchester United.

Juventusi nuk është shumë larg Milanos, kështu që do të ishte një hap i thjeshtë dhe praktik për t’i dhënë stabilitet më të madh familjes Icardi-Nara.

Një lëvizje drejt Juventus do të nënkuptonte pak shqetësim për fëmijët dhe Icardin, veçanërisht në një moment shumë delikate siç është shtatzënia e gruas së tij./