Moderatorja e njohur Einxhel Shkira njihet për personalitetin shpërthyes dhe për përgjigjet e drejtpërdrejta.

Në rrjetin e saj social në Instagram, Einxhel ka hapur një rubrikë pyetje-përgjigjesh me fansat, të cilët nuk janë kursyer me pyetjet e tyre. “Përveç buzëve, çfarë ke tjetër të bëra?”-e ka pyetur një ndjekës, i cili ka tentuar që të vëjë në siklet Eingjellim.

Pyetja e ndjekësit
”Përveç buzëve, gjithë të tjerat”, -është përgjigjur ajo duke e shoqëruar postimin e saj me disa ikona të qeshurash për ta ironizuar pyetjen.