Pas alarmit fals, të ditës së djeshme, se në Tiranë do të ndodhte hataja nga tërmeti, rrjeti u mbush plot reagime. Mes tyre që kishin vrapuar jashtë ishte dhe aktori i humorit Bes Kallaku. Në postimin e tij ai shkruan se kaq njerëz nuk kishte parë nëpër rrugët e Tiranës as për Vitin e Ri.

Menjëherë ka raguar edhe Arbana Osmani duke e pyetur për Xhensilën. ‘Joooo, ajo për kshu rastesh e mban veten shumë. A ka nxjerrë në aeroportin e Rinasit në pistë, si vendi që ska ndërtime përreth’ kaa shkruar Besi duke e shoqëruar me emoji.