Nje banese ne Durrës eshte perfshire nga flaket mengjesin e sote, por per fat te mire nuk ka pasur te lenduar. Ngjarja ka ndodhur tek ish-Rajoni Policise, ndersa sipas informacioneve te marra, mesohet se shkak per flaken eshte bere aspiratori, i cili ishte lene ndezuar per nje kohe te gjate.

Sipas informacioneve brenda jetonin nje familje, qe banonin me qira tek ajo banese. Kryefamiljarët kishin qenë ne pune dhe femijet e tyre tek te afermit, ndersa brenda ndodhej vetem qeni i tyre.

Ne vend ka mberritur zjarrfikesja dhe policia.