Ministrja e Arsimit , Rinisë dhe Sporteve ka njoftuar sot, nëpërmjet një video në facebook hapjen zyrtarisht të Programit Kombëtar të Punës. Ministrja Shahini ka ftuar të gjithë të rinjtë të cilët kanë përfunduar minismalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor” të aplikojnë.

Sot hapet zyrtarisht Programi Kombëtar i Praktikave të Punës #4. Të gjithë ju të rinj, nga 21 – 26 vjeç, që keni përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”, nxitoni të aplikoni në http://praktika.arsimi.gov.al/ Aplikimet janë të hapura deri më 28 shkurt 2019. Ky është momenti yt! Lexo.al/