Një grua ka gjetur një formë kreative për ta zbuluar se kush po ia shikon format e saj trupore.

Megjithatë, e gjithë kjo po bëhet për një kauzë të rëndësishme.

Gruaja në fjalë kishte kancerin e gjirit, e cila nëpërmjet incizimit po tenton të rrisë ndërgjegjësimin për këtë lloj kanceri dhe ekzaminim, transmeton lajmi.net.

Mesazhi i saj është që të bëhen kontrolla të rregullta në lidhje me këtë, me qëllim të shpëtimit nga kanceri i rrezikshëm.

Breast cancer awareness campaign

This woman hid a camera in her cleavage to catch people looking at her! 👏👀

Gepostet von Daily Mail am Mittwoch, 23. Oktober 2019