“Dëgjova një vajzë në protestën e studentëve që thoshte: ‘E ardhmja jemi ne’. Në fakt e ardhmja e studentëve jemi ne”. Dhe e ka fjalën për deputetët e Partisë Demokratike dhe PD-në në përgjithësi.

Sipas kësaj i bie që Grida Duma po kundërshton studentët.

Ka patur zëra që në protestën estudentëve ‘i ka futur duart’ sa PD aq edhe LSI. Sot Grida Duma në fakt sapo e konfirmoi një gjë të tillë.