Grida Duma ka dhënë një intervistë për Rudina Magjistarin, ku ndër të tjera thotë se mirë do të ishte që të kishim lindur në një vend tjetër.

“Padyshim, do ishte mirë të kishim lindur në Francë, në Amerikë etj etj.

Por ne nuk mund ta kalojmë jetën duke qarë fatin që lindëm në Shqipëri, në një kohë që kur vijnë francezët mrekullohen me ne dhe në një kohë që ne e dimë shumë mirë se sa do na shijojë vetja këtu, nuk do na shijojë askund.

Kjo është e vërtetë dhe le të themi që ky nuk është fati i zi”, tha ajo.