Edhe pse është një lojtar i jashtëzakonshëm që ka shënuar supegola, Ronaldo nuk ka asnjë dyshim për zgjedhjen mes golit më të bukur dhe seksit me Xhorxhinën.

Portugezi ka dhënë një intervistë shumë të gjatë për gazetarin Piers Morgan, ku ka folur mbi shumë tema. Gazetari e pyeti Ronaldon, për golin më të bukur dhe ai u përgjigj se ai ndaj Juventusit në Ligën e Kampionëve me roveshatë, ishte më i bukuri në karrierën e vet.

“Jo, goli nuk është moment më i mirë në krahasim me eksperiencat me Xhorxhinën”, është shprehur Ronaldo.