Një efektiv policie ka bërë një gjest mjaft fisnik. Ai ka ndaluar makinën e policisë e cila kishte edhe sirenat ndezur dhe ka ushqyer qentë e rrugës.

Siç shihet edhe në videone mëposhtme, efektivi ndalon makinën, u hedh ushqim qenve dhe qëndron duke i parë ata teksa ushqehen.