Më datën 7 mars të këtij muaji, “Samsung Shqipëri” prezantoi në një event ekskluziv për mediat dhe influencuesit, gjeneratën e re të telefonave dhe pajisjeve teknologjike. Mes gamës së produkteve nuk mungonte “Galaxy S10”, i cili këtë herë është totalisht ndryshe nga celularët e së njëjtës linjë të prezantuara më herët.

Gjigandi i teknologjisë arriti të na surprizojë të gjithëve pasi ka kaluar çdo pritshmëri. Përveç linjës “Galaxy S10”, u prezantuan dhe tre aksesorët më të rinj, përkatësisht, “Galaxy Watch Active” (ora), “Galaxy Fit” dhe “Galaxy Buds wireless” (kufjet).

Secila nga pajisjet ka të veçantat e saj dhe risitë teknologjike të ofruara do ua bëjnë jetën shumë më të lehtë. Tek Galaxy S10 kemi më në fund kamerën me lente ultra të gjera, të cilat kanë fushëpamje të njëjtë me syrin e njeriut. Eksperienca e të fotografuarit do të ndryshojë përgjithmonë me këtë gjeneratë të prezantuar nga “Samsung”.

Gjithashtu nuk do të keni më probleme me baterinë siç rëndom ndodh me telefonat e një teknologjie të lartë. Më në fund do të keni mundësinë të karikoni telefonin pa qenë e nevojshme të jeni pranë një prize. ‘Wireless PowerShare’ e bën më të lehtë karikimin dhe është një risi e sjellë për herë të parë nga “Samsung”. Për të mos harruar edhe shpejtësinë 5G, e cila do jetë e aksesueshme vetëm nga konsumatorët e “Galaxy S10”