Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike Gazmend Bardhi ka njoftuar detaje nga protesta e pasdites së sotme.

Bardhi shprehet se militantët e opozitës sot do të ndalojnë makinat në rrugë dhe nuk do t’i lejojnë që të kalojnë.