Ilir Meta është kthyer në temë kryesore në politikën shqiptare këto kohët e fundit.

Ai thotë se gjithë këtë protagonizëm dhe betejë që ka nisur, e bën për integrimin e Shqipërisë në Europë.

Por, gazetarja e njohur Arbana Xharra thotë se Ilir Meta është shkak që Shqipërisë të mos i happen negociatat, jo t’i happen.

“Me Shqiperine nuk kisha nise asnje negociate per integrim ne BE, derisa ka nje president gangster si Ilir Meta”, shkruan ajo.(TemA)