Ashley Beth Rolland, është një 23-vjeçare nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës e cila është arr estuar pasi i janë gjetur me tadon dhe dollarë brenda organit gj enital.

Teksa është marrë në pyetje, 23-vjeçarja amerikane ka thënë se nuk është në dijeni sesi kanë përfunduar aty.

Sipas “Daily Mail” 23-vjeçarja, është marrë në pyetje nga policia, pas denoncimit që kishte bërë i dashuri i saj për të. Ai e kishte kallëzuar në polici se 23-vjeçarja i kishte vj edhur plotë 5000 dollarë.

“Isha në dush dhe ajo mi v odhi dollarët”- u shpreh në polici i dashuri i Ashley Beth Rolland.

Ndërkohë amerikanja gjatë hetimit të policisë ka pranuar se ka vj edhur dollarët, por ka dashur që të kontrollohej nga një police femër. Asaj ju gjetën në organin gje nital 62 kartëmonedha prej 100 dollarësh, të mbështjella dhe një qese të vogël me metadon.

Një histori e çu ditshme e amerikanes që jo të gjithë kanë arritur ta besojnë. Ajo tashmë është arr estuar, duke mohuar se i ka fshehur vetë dollarët në oragnin gje nital të saj.