Pas përplasjeve që ndodhën mëngjesin e sotëm tek Astiri, rrjeti ka ironizuar braktisjen që opozita dhe deputetët i bënë kësaj kauze në momentin kur ndodhi përplasja.

Personazhi kryesor i memeve është Klevis Balliu dhe arsyetimi i tij se trafiku e pengoi të shkonte në mbështetje të banorëve, kur dihet fare mirë se në orën 05 të mëngjesit, Tirana është bosh dhe të gjithë që lëvizin është orari më i mirë për të mos patur trafik.

Për më shumë ndiqni krijimet në rrjet.