Stine i habiti të gjithë me statusin e publikuar një ditë para Vitit të Ri ku bënte të ditur se po ndahej nga bashkëshortja e tij.
Ai shkroi në Instagram se lidhja me partneren Graciela Pashaj ka përfunduar dhe se ata nuk fuksiononin më me njëri-tjetrin. Çifti së bashku kanë një vajzë 2 vjeçare, të cilën e kanë pagëzuar me emrin Estia.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri 1234PreviousNext
“Edhe pse fundvit, gjej lartësinë shpirtërore për të falënderuar cdo moment të bukur dhe të vështirë të kaluar së bashku! Kam bindjen e plote se do funksiojmë më mirë pa njeri tjetrin! E kemi pasur fatin dhe mundësinë me mijeëra herë për të kaluar barrierat e jetës, por ndonjeëherë gjërat nuk shkojnë ashtu sic ne i mendojmë! Kështu që nuk mbetet tjetër , veçse të të uroj çdo të mirë të mundshme tani e tutje!”- shkruan këngëtari shqi[tar në Instagram.

Ndërkohë këngëtari duke lënë pas një histori dhe si për të larguar mërzitjen dhe stesin e ditëve të fundit , ka shkuar në Ishujt Maldive. Prej andej, poston edhe këtë foto ku shkruan: ‘Përshëndetje nga ana tjetër e botës’.