Ilir Meta një ditë më parë u shfa para mediave i çekuilibruar, duke i shpallur luftë Amerikës. Kuptohet, tani asnjë nuk e merr më seriozisht dhe kërcënimet e tij, duken si kuisjet e fundit të një njeriu në hall.

Në rrjet ndërkohë, e kanë shfrenuar fantazinë, për përballjen e Metës me Amerikën.