Pak ditë para nisjes së fushatës elektorale të 30 qershorit kryeministri Rama ka surprizuar me anë të një foto në facebook.

Ai ka hedhur një bluzë me numrin 30 duke folur kështu për fushatën që do nisi dhe datën e zgjedhjeve