Mëngjesi i sotëm ka nisur me ndërhyrjen e Policisë në Bregun e Lumit ndërsa banorët u janë përgjigjur forcave të rendit me mjete të forta.

Sikurse në çdo protestë të qytetarëve, Partia Demokratike ka tentuar të marrë drejtimin dhe të dalë në krah të tyre.

Fotot e mëposhtme tregojnë Aldo Bumçin, ish-deputetin demokrat që përplaset me policinë.

Duket se një grup i gatshëm e ka penguar Bumçin që nuk dihet se ku ka dashur të shkojë.

Banorët e Bregut të Lumit po protestojnë kundër zgjatimit të Bulevardit të Ri.