Mario Balotelli është rikthyer zyrtarisht në Serie-A.

Sulmuesi i njohur italian është prezantuar ditën e sotme te Brescia mes entuziazmit të tifozerisë por edhe vëmendjes së madhe mediatike.

Ajo që ka rënë në sy ka qenë sërish fakti se “Super Mario” është prezantuar me stilin e tij të veçantë dhe pak “snobist”, me vëthë në të dy veshët, teksa është dukur i qetë.

Detaje që nuk i kishim parë më përpara tek Balotelli i cili çdo ditë të surprizon jo vetëm me karakterin e tij kontravers por edhe me pamjen.