Rovena Stefa ka mjaft vite në skenë si këngëtare duke numëruar dhjetëra këngë në repertorin e saj. Disa vite më parë ajo u transferua në Prishtinë për të vijuar karrierën e saj më tepër të përqëndruar në Kosovë

E së fundmi ajo është kthyer në Shqipëri dhe e veshur me një kostum të zi dhe pa reçipeta ku dhe një pjesë të gjoksit është jashtë ajo ka pozuar në rrugët e Tiranës.

“Në çdo rënie, çdo ndryshim, dhe një gjethe kur bie ka nga pak dhimbje dhe bukuri njëkohësisht. Por kështu lindin gjethet e reja’ ka shkruar këngëtarja krahas fotove të publikuara.