Fotot e mëposhtme i përkasin muajit qershor, 2017. Koha kur Arben Ristani bënte fushatë elektorale për PD-në në kishat e Himarës, bashkë me OMONIA e Fredi Belerit dhe PBDNJ e Vangjel Dules. Bëhet fjalë për fushatën pas marrëveshjes së 17 Majit, ndërsa sot PD akuzon Tërmet Peçin për takime në kishë…