Ditën e djeshme koleksionistët e makinave luksoze klasike, kanë zgjedhur të pushojnë në një nga resortet më të njohur në qytetin bregdetar të Sarandës.

Vozitja e makinave dhe më pas ndalesa tyre në ambientet e jashtme të hotelit është dukur si një paradë e vërtetë me makina, klasike dhe plot ngjyra të ndryshme.

Makinat luksoze klasike janë shumë tërheqëse për syrin, dhe në Sarandë morën vëmendjen e të gjithëve. Dritare.net sjell një galeri me foto, për të gjithë ata që nuk u ndodhën në Sarandë për t’i parë. j.j