Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri, me anë të disa fotove të bëra publike në Facebook, duket se po shijon pushimet e verës. Tahiri në shoqërinë e kalit të tij, tregon se është i lumtur dhe në një postim shkruan: Për Itali!j.j