Fort seksi ka pozuar në foton e fundit.

Në këtë imazh, Roza Lati, një nga moderatoret që më së shumti provokon, duket mahnitëse.

Ajo shihet se u ‘thye’ në mes që të dal sa më seksi dhe në pah kishte nxjerr ‘armët’ e saj më të forta. Roza Lati tregoi gjuhën, të pasmet bombastike dhe tatuazhin.