Jeton në Napoli dhe dhe është italo-kolumbiane.

Është një tifozë e zjarrtë e Napolit dhe të gjithë pasionin për ekipin e presidentit De Laurentiis e shfaq me uniformën e kaltër.

Floriana Messina ka realizuar një një tjetër set fotografik, që i bën të çmenden tifozët napolitanë. Ish-pjesëmarrëse e “Grande Fratello”, është shumë e kërkuar edhe nga futbollistët, falë fizikut të saj që të lë pa frymë.