Lori Hoxha është shumë e komentuar dhe e ndjekur në rrjetet sociale. Bukuroshja është edhe trashëgimtarja e ‘Top Medias’.Lori është shumë aktive edhe në rrjetet sociale, nga ku nuk nguron të na tregojë pjesë të ndryshme të ditës. E së fundmi bukuroshja ka treguar se si është të kesh një vëlla të vogël, përpos dy motrave Redias dhe Sarës. Itani mesa duket i ka kërkuar së motrës një nder.

Përmes një postimi të Lorit, kemi kuptuar marrëdhënien e tyre motër-vëlla. Ai i ka kërkuar së motës t’i shpërndajë profilin e ri të instagramit.Përmes një story, Lori shkruan: “Ju lutem ndiqni vëllain tim se po më bezdis.” Lori nuk poston shumë foto me vëllain e vogël, kjo për shkak edhe të moshës së tij nën 18 vjeç.