Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi kërcënojnë se më 30 qershor, nuk të të lejohet me asnjë mënyrë, mbajtja e zgjedhjeve vendore. Kryeministri Rama dhe ndërkombëtarët nga ana tjetër, janë të vendosur të mbajnë zgjedhjet sipas ligjit dhe kanë paralajmëruar të gjithë ata që do të guxojnë t’i pengojnë ato, se do të ndëshkohen rëndë.

Në rrjet ndërkohë, ka dalë edhe “menuja e burgut” për ata që do të pengojnë zgjedhjet.(TemA)