Ilir Meta prej disa ditësh ndodhet në Japoni.

Duke qenë se nuk ka si të vrasë ditën dhe nuk ka pasur ndonjë takim, ka kapur një vajzë të vogël tek hoteli që po qendron, dhe ka postuar një foto me të.

“Fëmijët janë njësoj të mrekullueshëm në të gjithë botën”, shkruan ai në foton që ka postuar në rrjetet sociale.

Të paktën nuk ka postuar foto me qen e me mace, por nga foto duket që vajzën e vogël e ka terrorizuar.(TemA)