Këngëtarja me origjinë shqiptare Bebe Rexha është shumë aktive në rrejtin social Instagram.

Ajo i mban të përditësuar 9.2 milion ndjekës duke publikuar foto dhe video të ndryshme.

Por së fundmi këngëtarja ka habitur të gjithë ndjekësit e saj.

Ajo ka publikuar 6 reagimet e saja kur sheh organin gjenital të një mashkulli në një foto. “6 mënyra të ndryshme për të reaguar ndaj një fotografie me organi gjenital të një mashkulli”, ka shkruar ajo pranë fotografisë.

Komentet e shumta nuk kanë munguar, por sigurisht këngëtarja shqiptare ka dashur të përdorë një diçiturë epike për foton e saj. Bebe vëmendjen e mori edhe së fundmi me një foto gjysmë nudo në 30 vjetorin e saj.