Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Ermal Fejzullahu, falë punës së palodhshme që bën, arriti ta krijojë një jetë luksoze.

Ai i ka pasion veturat e shtrenjta dhe dhurata e fundit që i bëri vetes e dëshmon këtë. Fejzullahu bleu një veturë superluksoze, të tipit “Range Rover”.

Me një kërkim të thjeshtë në internet, ky tip veture del të ketë një çmim prej 80 mijë eurosh.