Ajo është një nga femrat më të bukura shqiptare.

Armina Mevlani ka hedhur një fotografi në Instagram përmes së cilës edhe njëherë ka mahnitur gjithë ndjekësit e saj

 

Ajo shihet se po vazhdon pushimet dhe vetëm me bikine, duket fort joshëse.

Një imazh si ky mori komente të shumta nga ndjekësit e shumtë të saj.