David dhe Viktoria Beckham kanë blerë apartamentin më të shtrenjtë në botë me vlerë rreth 40 milion euro. Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të mira dhe më të shtrenjta Floridës, në “One Thousand Museum”, një rrokaqiell i projektuar nga arkitekti i njohur irakian Zaha Hadid, dhe ky objekt i dha dy herë çmimin “St Stirling”. Zaha Hadid ndërroi jetë në vitin 2016.

Pjesa e sipërme e apartamentit është projektuar për uljen e helikopterit të familjes Beckham. Gjithashtu ka edhe pishinë shumë të madhe që rrethon të gjithë hapësirën e sipërme të apartamentit.