Ajo ka shpenzuar më shumë se 100 mijë euro për linjat e saj trupore, përmes operacioneve plastike.

Dhe Chloe Khan dukej shpërthyese të dielën gjatë pushimeve në Formentera.

E veshur në bikini të zeza, ajo tregoi gjoksin bombastike, që mezi ia mbante bikini.

Përpos gjoksit ekspozoi edhe këmbët e gjata seksi dhe të pasmet seksi.j.j