Arta Nikaj, aktorja shqiptare është përfshirë sot në një aksident rrugor në Prishtinë. Foto tregon momentin pas ngjarjes ku ajo ndodhet në makinën e saj dhe po debaton me një vajzë, e cila po ashtu u përfshi në aksident.

Për fat të mirë ka qenë një aksident pa dëme të konsiderueshme dhe është mbyllur shpejt mes vajzave.

Aktorja e famshme Arta Nitaj, njihet për lidhjen e saj me këngëtarin shqiptar Bruno.

Lidhja e tyre nuk zgjati dhe përfundoi para se Bruno të publikonte klipin “A më do” ku shfaqej vetë Arta në momente romantike me këngëtarin.