Pas tre skedinash të parashikuara saktë tre ditë radhazi, Palmieri tenton pokerin…

Stefano Palmieri, i cili formulon parashikimet e ndeshjeve të futbollit te prestigjiozja sportive italiane “Calciomeracto”, jep 2 ndeshje për këtë të shtunë, një teke dhe tjera me katër ndeshje.

Parashikimi 1

Belgjikë-Portogali X (Koeficienti 3.45)

Parashikimi 2

Tenerife-Albacete 2 (Koeficienti 1.74)

Lugo-Almeria 2 (1.58)

Oviedo-Huesca 1 (1.54)

Alcorcon-Reus Deportiu X (2.15)